S poti v neznano

Fotografije so v glavnem po vrsti, razen piramide od blizu, ki sem jo dodala k piramidi od daleč za primerjavo, ali gre za isto. Torej prva je z vulkanskih skal ob plaži s črnim peskom, poleg je pot iz gladkih črnih kamnov, ki so jo domorodci speljali okoli celega otoka, vendar so jo belci kasneje uničili, tako kot tempelj, katerega ostanke vidite. Sedaj je tam le sveti kraj. Nadaljuje se z nasadom makadamije in kave in pa borovca z vejami navzdol, kar se mi je zdelo zanimivo, saj je večina enakih imela veje obrnjene navzgor.

Potem je tam Tibetanski tempelj in stavba za goste, ki želijo tam ostati več dni in njegova okolica. Drevo s katerega visijo nekakšni cvetovi čudovite žadaste barve, zato se tudi imenuje zeleni žad. Nadalje zanimiva rastlina, ki je niti Cindy, ki živi tam, še ni videla. Na naslednji drži list zelenolistne rastline, da bi lahko videli, kako zelo velika je,saj imamo namreč takšne pri nas v lončnicah.

V naslednjem sklopu vidimo najprej sladkorni trs, jaz pa sem v strugi izsušenega potoka in hiša z bujnim rastem. Vsekakor tudi nisem mogla mimo konjev, sledi še nekaj  dreves in visokega podrastja, nato pa čudovit drevored po drugi cesti nazaj. Več lahko preberete v blogu Izlet v neznano.

 

Leave a Reply