NAJBOLJ SO OSOVRAŽENI TISTI, KI GOVORIJO RESNICO

ŽE V NAPREJ HVALA VSEM, KI VAM JE MAR TER TO BERETE IN DELITE
Mnogi izmed vas ste bili razočarani, ko sem se v zadnjem blogu poslovila, zato sem takrat pustila možnost, da se vam znova javim, ko bo na obzorju kaj zanimivega, takrat pa še sanjala nisem, da se vam bom dejansko oglasila v usodnem trenutku, saj so mi takorekoč odvzeli pravico govora. Želela bi vas razveseljevati s pustolovščinami, pa žal to trenutno ni mogoče.
Upam, da se zavedate, da se nahajamo v kritičnem in prelomnem trenutku, v katerem je vsak človek lahko odločilen na jezičku tehtnice, zato sem prav iz človekoljubnih razlogov čutila potrebo, da se obrnem na širšo javnost, saj mi za našo bodočnost in bodočnost naših zanamcev ni vseeno. Naj še enkrat povdarim, da me politika nikoli ni zanimala, a danes smo vsi prisiljeni, da se ukvarjamo z njo, vsaj tisti, ki se zavedamo vseh posledic.
Včeraj sredi dneva sem v Skupini podpora in poklon pogumnim objavila 5 apelov (zdravnikom, odvetnikom, novinarjem in poslancem) in vsem nam pohlevnemu, (kot nas radi imenujejo) “hlapčevskemu” narodu.
Zvečer sem že opazila POZIV PROVOKATORJA v skupini, da bi se tašne objave morale brisati in res SO BILE ZBRISANE, čeprav je večina tistih, ki so jih prebrali lajkala. Slovenskega zdravnika Sebastijan Piberla, ki je po lastni vesti spregovoril za Večer, so zbrisali po eni uri objave, kasneje pa se je čudežno spet pojavil, verjetno zato, ker so ljudje to skritizirali in povedali, da že imajo kopijo. A se zavedate(mo), da smo v popolni CENZURI, odvzeta pa nam je pravica do svobode govora, če zdaj že brišejo objave ene preproste upokojenke.
Sprašujem se, ali sem sedaj kot dobronamerna in človekoljubna upokojenka nekomu trn v peti? Ali si naj sedaj morda domišljam, da sem tako pomembna kakor priznani virologi in Nobelov nagrajenec? Ali morda samo zato ker govorim resnico?
Skrbi me tudi, da morda med skupinami niso le provokatorji temveč tudi komolčarji, ki bi se želeli preriniti v bodočo oblast in si v njih nabirajo bodoče glasove. Skupaj jim sporočimo, glede na vse barabije, ki se in so se dogajale, da smo za neposredni volilni sistem, z možnostjo takojšnjega odpoklica vsakega predstavnika ljudstva, ki ne bo deloval v imenu in v dobro celotnega ljudstva.
Ugledni Srbski ekonomist Branko Dragaš trdi, da že ima izdelan program, ki to omogoča, pa nam ga morda niti razviti ne bi bilo treba, če bi ga bil pripravljen tudi prodati.
Velika uganka mi je tudi, zakaj mojih objav sploh ni objavila skupina Podpora Ivanu Galetu (administrator mora potrditi objavo) čeprav sem jih objavljala istočasno kot v skupini Podpora in poklon pogumnim, zato menim, da moramo biti zelo pozorni kaj se dogaja žal tudi v teh skupinah, da bi lahko v njih prepoznavali provokatorje in komolčarje.

Kot prijatelje vas prosim, da si vzamete čas in pisma preberete. Če boste v drugem do petem presočili tisto, kar se morebiti ponavlja v vseh, ne boste imeli dosti dela. Nato presodite, če se skladajo z vašimi načeli in če da, jih prosim delite.

Če imate kontakte katerega od naštetih poklicev, jim prosim delite še posebej tistega, ki je namenjen prav njim, saj so v naši družbi verjetno najbolj odločujoči poklici. Seveda s tem mislim tudi na pismo vsem, ki je namenjeno še posebno: policistom, vojakom in gasilcem) v tej krizni situaciji in lahko znatno pripomorejo k njeni razrešitvi, zato bi bilo v dobro vseh, da jih doseže, da potrkamo na njihovo vest ali preženemo strah.

Dajmo prosim s skupnimi močmi ohranit tole našo čudovito Slovenijo in tale naš prečudovit planet.
Ravno danes sem prebrala v eni objavi v Podpor in poklon pogumnim:
NAJBOLJ SO OSOVRAŽENI TISTI, KI GOVORIJO RESNICO, kar je ravno pravšnje besedilo za moj naslov.
Avtorja se žal ne spomnim.

Torej sovražite me, če me že morate, vendar vas rotim, da se prebudite (če se še niste) in pomagate ne le preprečiti uničenje človeštva, temveč ustvariti novi svet poln ljubezni in razumevanja.

VSI TEKSTI SO PRILEPLJENI  SPODAJ.

PRELJUBI MIROLJUBNI SLOVENCI/KE (ŠE POSEBNO POLICISTI, VOJAKI, GASILCI)

Danes 9.5. je ravno pravšnji dan, da se spomnimo na svobodo in dan osvoboditve.
Tako kot vi, sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko in me ne zanima čisto nobena politična opcija, saj je le druga plat istega kovanca, a to čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja.
ROTIM VAS, TISTE KI SE ŠE NISTE, DA SE ČIPREJ PREBUDITE IZ DESETLETNEGA SPANCA, V ZADNJEM ČASU PA TUDI IZ NAJVEČJE NOČNE MORE, KI Z OBLIČJA ZEMLJE LAHKO IZBRIŠE NAŠO CELOTNO CIVILIZACIJO.
Pa ne razumite me napak, ne govorim o grozovitih posledicah “pandemije”, ki dokazano to ni, pač pa zaradi skrbno načrtovanega NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, počistil z veliko večino. Svetovna elita, ki želi sprovesti tale PEKLENSKI PLAN je tudi razglasila svetovno PLANDEMIJO in namerava uvesti obvezno cepljenje celotnega prebivalstva s pomočjo vedno bolj jasno vidnih lovk v vladah po svetu (v vazalski Nemčiji se že podpisuje peticija proti uvedbi obveznega cepljenja). In zdaj nam njihova marioneta Bill Gates razglaša (sami si lahko ogledate njegove videe na youtubu), da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, vse to pa je že zdavnaj napovedal, v kar se pravtako lahko sami prepričate iz njegovih videov.
Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica-beri ČIP), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015. Projekt uvedbe obveznega cepljenja želijo sedaj združiti z Gatesovimi mikro čipi, ki bi jih prejeli kar v cepivu (kako priročno-dvojni mastni zaslužki), pa še zmanjšanje populacije s cepivi, kar je v TEDEX-u obljubil sam Gates (posnetki so pravtako na youtubu dostopni vsem) medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejtva, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne.
Pravkar pa je kot strela z jasnega udaril tudi video, v katerem se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni mogel nastati naravno. Pričakovano so takoj razglasili, da nobelovec širi neresnico. A lahko verjamete.
Pa prosim, nikar me ne imejte za teoretičarko zarote, saj to NI TEORIJA temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim napamet.
Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov – virologov, tako tujih (pa tudi domačih), ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Dokler se elita ni čutila ogrožena, je tovrstne objave vehementno ignorirala, iz pohlevne množice pa se je norčevala s produkcijo in predvajanjem “znanstveno fantazijskih filmov”, ko ji je že leta vnaprej napovedovala svoje peklenke načrte.
Vendar iz sedanjih bliskovitih in hitrih akcij elite je razbrati, da se je strah tokrat prvič naselil tudi v elito (dokaz je v tem, da brišejo vso utemeljeno strokovno vsebino, ki bi lahko ogrozila njihov monstrumski plan), saj ugotavlja, da se vedno več ljudi prebuja in neizmerno se boji, da bi prebujeno človeštvo preseglo kritično maso in sprožilo efekt stotih opic), ter prevzelo svojo moč nazaj, kateri se je iz svojega udobja naslonjača prostovoljno odreklo ter jo prepustilo skorumpiranim politikov, misleč, da so dovolj dobro plačani za svoje delo, da ga lahko opravijo namesto nas. Pa so (smo) se zmotili. Lobisti elite so jim ponudili drobtinice iz mize lobistov in lakomno so jih pograbili, pozabljajoč svoj “neumni, hlapčevski” narod, s tem pa tudi nase, saj si neutemeljeno domišljajo, da jih bo elita nagradila in spravila pod svoje okrilje. Motijo se. Takoj, ko ne bodo več potrebni, bodo pomendrani kot nadležne mravlje.
Iz istega razloga celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom v LASTNIH MEDIJIH, v “NEODVISNIH” (so youtube, twitter, facebook,…) pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi a vstrajno izgubljajo bitko, ki je odvisna tudi od vaše prebujenosti.
Ne pravim, da mi verjamite, sami se prepričajte, saj je vsak dan dovolj neodvisnih strokovnjakov, ki govorijo o tem, prosim vas edino, da pohitite, saj vsak izgubljen trenutek, ne vrne se noben.
Posebno apeliram na policiste, vojake in gasilce, da ne bi pozabili, da ste bili ustanovljeni in zaposleni zato, da ščitite nedolžne in nemočne in VAS PLAČUJEMO MI Z NAŠIM (IN TUDI VAŠIM) DAVKOPLAČEVALSKIM denarjem. Žal za vaše plače ostane bore malo denarja, saj sami vidite kako nekontrolirano odteka naš težko prislužen denar v BREZNA BREZ DNA. Prosim vas torej, da sledite vzglednim policistom po svetu in odložite ščite in orožje ali pa Jih po potrebi uporabite narodu v bran.
Zavedajte se namreč, da vsi skupaj plačujemo našo NAJDRAŽJO vlado, pa kaj, ko mnogi od njih iz lobističnih krogov dobijo še mnogo več (drobtinice z elitine mize), pa se požvižgajo na ubogi “hlabčevski” narod iz naše ponarejene zgodovine. Prava je bila namreč čez štiristo let skrbno varovana v Vatikanskih arhivih in na zloglasnem oddelku D, kjer so imeli dostop le izbranci.
Zapisana je v Italijanščini v knjigi Kraljevstvo starih Slovenov dubrovniškega dominikanskega opata – zgodovinarja (smo zelo star narod, ki se je vedno boril za svoje pravice). V oči pa bode dejstvo, da so bile pri nas prepovedane iste knjige kot v Vatikanu, pa ne glede na barvo oblasti v Jugoslaviji ali Sloveniji, kar veliko pove, da je elitna lovka dosegla tudi nas, pa to mnogo prej, kot si sploh upamo verjeti. V sramoto nam je tudi, da so Hrvati imeli prevod knjige že dvajset let pred nami.
Kot zanimivost naj povem še to, da sem komunicirala tudi z enim od poslancev in ugotovila, da se sploh ne zavedajo svoje ustavne pravice (pa seveda dolžnosti) iz 82. člena Ustave, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi na navodila svoje stranke ne. Zakaj to trdim? Zato ker je dotična oseba sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore. Verjamem tudi, da ni edina.
NUJNO:
Pravkar sem si ogledala video, v katerem se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni mogel nastati naravno. Če pa bo zbrisan pa ne skrbite, saj se bodo pojavljali novi. Prebudil se je namreč tudi pogumen in prebujen del strokovne javnosti, ki je prej verjel v TEORIJO zarote, sedaj pa tudi sam spoznava pravo ZAROTO. Začuda video ni zbrisan, so pa razglasili, da nobelovec govori neresnico. A lahko verjamete.
ČAS SE NAM IZTEKA
V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, ustavimo skupaj ta PEKLENSKi NAČRT, saj bo to v nasprotnem pomenilo konec naše civilizacije.
_______________________________________________________________________________________
PRELJUBI SLOVENSKI DOBRONAMERNI IN ČLOVEKOLJUBNI NOVINARJI/KE
Tako kot vi, sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, a to čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja.
ROTIM VAS, DA PRENEHATE POSLUŠNO RAZŠIRJATI VNAPREJ PRIPRAVLJENE IN SERVIRANE NOVICE (VSA ČAST IZJEMAM), SICER SE BOSTE TUDI SAMI ZNAŠLI V NOČNI MORI, KI Z OBLIČJA ZEMLJE LAHKO IZBRIŠE NAŠO CELOTNO CIVILIZACIJO.
Zelo dobro vem, da me ne razumete narobe in da ste dovolj inteligentni, da veste, da ne govorim o grozovitih posledicah “pandemije”, ki jo tako vneto razglašate, saj DOKAZANO TO NI, pač pa zaradi skrbno načrtovanega NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, počistiti z večino nas (tudi vas poslušne novinarje). Svetovna elita (v katere lasti so tudi skoraj vsi vaši mediji), ki želi sprovesti tale PEKLENSKI PLAN je tudi razglasila svetovno PLANDEMIJO – vi jo le kot papige ponavljate (če ne bi bilo žalostno bi bilo prav smešno, ko vidimo na vseh medijih iste izjave). In zdaj nam njihova marioneta Bill Gates razglaša, da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, vse to pa je že zdavnaj napovedal, če meni ne verjamete, pa se lahko sami iz njegovih posnetkov prepričate, čeprav verjamem da to kot novinarji že poznate. Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015 (pa saj tudi to že veste, a ne?). Nič novega vam verjetno tudi ni, da želijo oba projekta sedaj tudi združiti z Gatesovimi mikro čipi, ki bi jih prejeli kar v cepivu (kako priročno-dvojni mastni zaslužki), pa še zmanjšanje populacije, kar s cepivi obljublja sam Gates (posnetki so na internetu dostopni vsem), medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejtva na “NEODVISNIH”, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne. Tudi to verjamem, da veste.
Stavim pa, vaša drža pa to tudi potrjuje, da ne veste tega, da v tem PEKLENSKEM GENOCIDNEM PLANU NE BOSTE IZVZETI NITI VI, saj vas bodo izpljunili takoj, ko jim ne boste več potrebni. Če bi jim po kakšnem čudežu plan uspel, pa tudi če po kakšnem čudežu preživite, pa tako več ne bo potrebna medijska propaganda, saj bo plan zaključen. V obeh primerih boste torej nebodi ga treba, zato se vas bo kljub vsemu treba otresti.
Lahko me mirne duše razglasite za teoretičarko zarote, vendar vam to ne bo spremenilo vaše temačne usode, saj stavim, da tudi to veste, da vse skupaj NI NIKAKRŠNA TEORIJA temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim napamet, pa tudi ne ponavljam kot papiga napisanih tekstov. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov – virologov, tako tujih kot tudi domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Elita se namreč boji, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, saj jih v nasprotnem ne bi brisali (v preteklosti, ko se še niso čutili ogrožene jih niso).
Seveda iz istega razloga v LASTNIH MEDIJIH PREKO VAS celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom, v “NEODVISNIH” pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi, a vstrajno izgubljajo bitko, ki je morda odvisna tudi od vaše SKESANOSTI IN PROŠNJI PO ODPUSTKIH, ker ste počeli, kar so vam naročili tisti, ki vas plačujejo.
Tudi pristransko (beri naročeno poročanje) o nečednostih z našim (tudi vašim) davkoplačevalskim denarjem, ki izginja v BREZNA BREZ DNA, vam pri bodočem opravljanju vašega poklica ne bo v čast, kar je verjetno še en razlog, da v SVOBODNEM RAZISKOVALNEM NOVINARSTVU ne boste imeli kaj iskati, če se ne pokesate.
Tudi tega, da vsi skupaj z vami vred plačujemo tudi našo NAJDRAŽJO vlado, se verjetno ne zavedate (še vedno se namreč vedete “hlapčevsko” in tiščite glavo v pesek, kakor so nas učili s ponerejeno zgodovino). Prava je bila namreč čez štiristo let skrbno varovana skrivnost (da smo se vedno borili za svoje pravice) v Vatikanskih arhivih in na zloglasnem oddelku D, kjer so imeli dostop le izbranci.
V oči bode tudi dejstvo, da so bile pri nas prepovedane iste knjige, kot v Vatikanu, pa ne glede na to kdo je bil na oblasti v Jugoslaviji ali Sloveniji, kar veliko pove in sicer, da je elitna lovka dosegla tudi nas, pa to ne šele sedaj, temveč mnogo prej. Za nameček pa so imeli prevod knjige Hrvati že dvajset let pred nami, kar je tudi svojevrstna sramota. Ste kadarkoli o tem povprašali kateregakoli predstavnika oblasti? Verjetno ne, saj se vam to ni zdelo pomembno za duševno zdravje slovenskega naroda.
Ste morda kdaj katerega poslanca vprašali, zakaj se ne drži ustavne pravice iz 82. člena Ustave, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navin odila, torej tudi svoje stranke ne? Zakaj vas to sprašujem? Zato, ker sem sama komunicirala z enim od njih in mi je bilo potrjeno, da o tem ve, vendar v stranki ni podpore za takšne teme in verjamem, da niti slučajno ni osamljen pr
ČAS SE VAM (NAM) IZTEKA
V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, pridružite se svojemu narodu, da skupaj ustavimo ta PEKLENSKi NAČRT, saj bo to v nasprotnem pomenilo konec naše civilizacije, pa če se tega zavedate ali ne. Zelo malo časa nampreč imate, da svoje glave potegnete iz peska.
_______________________________________________________________________________________
LJUBI ČLOVEKOLJUBNI SLOVENCI – ODVETNIKI
Tako kot vi, sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, a to čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja.
Kot ekonomista nimam dovolj pravnega znanja, da bi lahko pomagala šikaniranim in blatenim ljudem, ki odkrivajo resnico, zato VAS ROTIM, ponudite vse svoje pravno znanje potrebnim pravne pomoči TUDI BREZPLAČNO, saj če bo šlo s takšno bliskovito hitrostjo naprej, je ne boste mogli nuditi nikomur več.
Pa ne razumite me napak, ne govorim o grozovitih posledicah “pandemije”, ki dokazano to ni, pač pa zaradi skrbno načrtovanega NAJVEČJEGA GENOCIDA v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, uspelo počistiti z večino nas (kar seveda vključuje tudi vas). Svetovna elita, ki želi sprovesti tale peklenski plan je tudi sama razglasila svetovno PLANDEMIJO. In zdaj nam njihova marioneta Bill Gates razglaša, da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, kar je že zdavnaj napovedal, v kar se lahko sami prepričate iz njegovih posnetkov.
Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015. Projekt OBVEZNEGA CEPLJENJA S VPRAŠLJIVIMI IN NEPRISTRANSKO NEPREVERJENIMI CEPIVI želijo sedaj tudi združiti z Gatesovimi mikro čipi, ki bi jih prejeli kar v cepivu (kako priročno-dvojni mastni zaslužki), pa še zmanjšanje populacije, kar s cepivi obljublja sam “ZDRAVSTVENI IN RAČUNALNIŠKI GENIJ” Gates (posnetki so na internetu dostopni vsem) medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejtva, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne, s čimer dokazujejo, da po vsesplošnem cepljenju ni prav nobene potrebe.
Pa prosim, nikar me ne imejte za teoretičarko zarote, saj to NI TEORIJA temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim napamet. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov – virologov, tako tujih (pa tudi domačih), ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Elita se namreč boji, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, saj jih v nasprotnem ne bi brisali (v preteklosti, ko se še niso čutili ogrožene jih niso).
Nazadnje se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni nastal naravno. Pričakovano so takoj razglasili, da nobelovec širi neresnico. A lahko verjamete?
Iz istega razloga celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom v LASTNIH MEDIJIH, v “NEODVISNIH” pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi a vstrajno izgubljajo bitko, ki je odvisna tudi od vaše nesebične pomoči.
Korak dlje lahko greste s pripravo zakonov o nedotakljivosti in neodtujlivosti voda, o prepovedi onesnaževanja zraka s težkimi kovinami, prepovedi uvajanje PET GE (namerno je zapisano tako) tehnologije pred neodvisnimi ekspertizami o njihovi neškodljivosti (kar je naredila Švica), o neodtujlivi pravici o odločanju o lastnem telesu, torej o izbiri cepljenja in čipiranja, pa morda še čem. S 5000 podpisi namreč lahko državljani po ustavi vlagajo predloge zakonov, kar bomo glede na številne miroljubne, človekoljubne in podporne skupine pogumnim z lahkoto dosegli.
Pomagate lahko tudi z urgentnim vlaganjem zahteve po ustavni presoji eventualnih neživljenskih in genocidnih zakonov.
Seznaniti bi vas želela tudi s tem, da sem komunicirala tudi z enim od poslancev in ugotovila, da poslanci sploh ne poznajo svoje ustavne pravice iz 82. člena, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi navodil svoje stranke ne. Na to me navaja dejstvo, da je dotična oseba sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore, pa verjamem, da ni edina.
ČAS SE NAM IZTEKA
V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, pomagajte nam ustaviti ta PEKLENSKi NAČRT, saj bo to v nasprotnem pomenilo konec naše civilizacije.
_______________________________________________________________________________________
LJUBI ČLOVEKOLJUBNI POSLANCI VSEH BARV IN USMERITEV
Sem državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, pa me lahko mirne duše razglasite za diletantko, a to čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja, zato ker NISTE OPRAVILI SVOJE NALOGE in delovali v skladu s tem, za kar ste bili izvoljeni.
VI se namreč namesto tega že desetletja ukvarjate s prelaganjem vsemogičih krivd drug na drugega, da bi s tem še bolj razdelili slovensko javnost (v resnici pa ste le DRUGA STRAN ISTEGA KOVANCA), medtem ko se pripravlja NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi mu v primeru, da bi uspel, počistil z večino nas in seveda tudi vas, saj menda niste tako naivni, da verjamete, da pripadate svetovni eliti, ki želi sprovesti tale peklenski plan in katera je pravzaprav razglasila svetovno PLANDEMIJO.
Pa nikar me ne obmetavajte s teorijo zarote, saj sami dobro veste, da to NI TEORIJA temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim napamet. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov, tako tujih kot domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. BOJIJO SE namreč, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, v nasprotnem jih ne bi brisali ( ko se še niso počutili ogrožene, jih namreč niso).
Nazadnje se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni nastal naravno. Pričakovano so takoj razglasili, da nobelovec širi neresnico. A lahko verjamete?
Bojijo se ozaveščenih ljudi, zato preostalo prebivalstvo v LASTNIH MEDIJIH bombardirajo s strahom in pri tem so jim v veliko pomoč tudi predstavniki VAZALSKE VLADE (zgodovinski naziv, ki predstavlja spremljevalca, ki se je zavezal, da bo svojemu močnemu zaščitniku zvest do konca življenja).
Komunicirala sem tudi z enim od vas in ugotovila, da se poslanci sploh ne zavedate, da ste PREDSTAVNIKI LJUDSTVA in ste odgovorni temu istemu ljudstvu in ne vazalskim oblastnikom ali komu drugemu, tudi svoji stranki ne. Bojite se vsega, še najbolj pa za svoje stolčke in bajne plače, ki jih s svojim žulji plačuje slovenski narod in se požvižgate na vaše ustavne pravice iz 82. člena, da ste, kot že rečeno predstavniki vsega ljudstva in niste vezani na nikakršna navodila, tudi svoje stranke ne. Dotična oseba mi je sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore, čeprav bi si lahko vzeli vzgled od naših južnih bratov, ki javno govorijo o tem, o čemer že govori ves svet, le v zaplankani, hlapčevski Sloveniji ne.
Ne bom vas utrujala z vsemi dejstvi, ki so me pripeljali do grozljive resnice o “SVETOVNO PLANIRANEM GENOCIDU”, saj ugotavljam, da to tudi sami poznate (v nasprotnem imate vse možnosti, da lahko sami raziščete), pa vendar vas niti to ne strezni. Ne ugotovite, da vam borba za stolčke ne bo prinesla nič dobrega, temveč vas bo prav ta sebičnost skupaj z nami pogubila, če si bomo to dovolili.
Še imate čas, da se distancirate od PEKLENSKEGA NAČRTA in pokažete, da imate hrbtenico in da vam je mar za vaš narod, vas, vaše otroke, vnuke,….in da tistih najmočnejših in najtrpežnejših ne predate v roke eliti kot robotizirane sužnje brez čustev in brez zasebnega življenja, medtem ko vam nekoliko šibkejše prej ali slej odnese prisilno cepljenje (priporočam ogled videa, v katerem zdravnik lepo pojasni, zakaj so si izmislili termin cepiva in sicer da bi skrajšali za požrešne dobičkarje “predolge” procedure preverjanja in potrjevanja ustreznosti zdravil). V kolikor tega ne boste storili, boste SOKRIVI GENOCIDA NAD ČLOVEŠTVOM.
_______________________________________________________________________________________
LJUBI ČLOVEKOLJUBNI SLOVENCI ZDRAVNIKI – POMAGAJTE NAM REŠITI SVET
Tako kot vi, sem tudi jaz državljanka Republike Slovenije in se nikoli nisem ukvarjala s politiko, a to čemur smo sedaj priča, nas sili, da se vsi ukvarjamo z njo, smo v stresu in nimamo več normalnega življenja. Mnogi med vami so šikanirani in blateni, a iz srca vas prosim, ne dajte se ustrahovati, pošteno pišite vzroke smrti, pridite na dan z vso resnico, ki jo poznate tako o virusu, kakor tudi o ZAROTI, ki jo že desetletja (vleče pa se že tudi stoletja iz roda v rod) za nas pripravlja svetovna elita.
Pripravlja se namreč NAJVEČJI GENOCID v zgodovini človeštva, ki bi v primeru, da bi uspel, počistil z zemeljske oble večino nas (kar seveda vključuje tudi vas). Svetovna elita, ki želi sprovesti tale peklenski plan je tudi razglasila svetovno PLANDEMIJO in načrtuje prisilno cepljenje celotne svetovne populacije.
Le to razglaša njihova marioneta “ZDRAVSTVENI IN RAČUNALNIŠKI GENIJ” Bill Gates, dodaja pa tudi, da normalizacije razmer ne bo, dokler ne bomo vsi cepljeni, vse to pa je že zdavnaj napovedal, kar se lahko tudi sami prepričate iz njegovih posnetkov na youtube. Del plana je seveda tudi zloglasna ID (osebna izkaznica), ki so jo za leto 2020 napovedali že leta 2015. Oba projekta želijo sedaj tudi združiti z Gatesovimi mikro čipi kar v cepivu, medtem ko priznani strokovnjaki širom sveta predstavljajo dejtva, da se virus sicer nekoliko hitreje širi, vendar ni nič bolj nevaren od navadne gripe, tudi po smrtnosti ne.
Pa prosim, nikar me ne imejte za teoretičarko zarote, saj to NI TEORIJA temveč prava ZAROTA. In tega ne trdim napamet. Pogledala sem si videe nešteto neodvisnih strokovnjakov – virologov, tako tujih kot domačih, ki vsi po vrsti govorijo o istih dejstvih, dokler njihovi videi čudežno ne izginejo iz “NEODVISNIH MEDIJEV”, ki so prav tako v rokah elite. Elita se namreč boji, da bi preveč ljudi izvedelo resnico, saj jih v nasprotnem ne bi brisali (v preteklosti, ko se še niso čutili ogrožene jih niso).
Iz istega razloga celotno prebivalstvo zemlje bombardirajo s strahom v LASTNIH MEDIJIH, v “NEODVISNIH” pa brišejo vse, kar jim ne gre v prid pri PLANDEMIJI. Prav zaradi tega sedaj pospešeno delujejo na tem področju, saj vedo, da počasi a vstrajno izgubljajo bitko, ki je odvisna tudi od vašega neodvisnega mnenja in odkrivanja resnice o vsiljevanju vzrokov smrti, saj se vedno več ljudi prebuja iz desetletnega spanca.
Nazadnje se je oglasil tudi Nobelov nagrajenec za medicino, ki dokazuje, da je aktualni virus manipuliran, saj je vanj laboratorijsko vnešen tudi virus HIV, ki nikakor ni nastal naravno. Kljub vsemu ni večje umrljivosti, čeprav se nešteto smrti pripiše aktualnemu virusu (razen v Švici, kjer ločujejo umrl z virusom ali od virusa).
Komunicirala sem tudi z enim od poslancev in ugotovila, da se poslanci sploh ne zavedajo svoje ustavne pravice (pa seveda tudi dolžnosti) iz 82. člena, ki govori, da so predstavniki vsega ljudstva in niso vezani na nikakršna navodila, torej tudi na navodila svoje stranke ne. Zakaj to trdim? Zato ker je dotična oseba sama priznala, da ve za vse te stvari, da pa v stranki nima podpore.
ČAS SE NAM IZTEKA
Prosim vas, če se ne upate sami izpostavite, pa se povežite s kolegi in spregovorite kolektivno, kar bo morda še bolj učinkovito. Ne bojte se za svoje službe, saj jih v nasprotnem sploh ne boste več potrebovali.
V IMENU CELEGA ČLOVEŠTVA vas rotim, ne dovolite uresničitve tega PEKLENSKEGA NAČRTA, saj bo to pomenilo konec naše civilizacije.