Razkrita skrivnost popolnega uspeha

Ste se zataknili nekje, pa ne vidite izhoda? Ste že slišali pogosto uporabljen stavek v današnjem času, da ob enakem delovanju ne morete pričakovati drugačnih rezultatov. Stari slovenski pregovor pravi, da je vsak svoje sreče kovač in »kovati« jo je lažje s priročnikom Uresničevanje sanj s priročnikom BaZi profiliranje.

Zapustite “cono udobja”, ki to sploh ni, saj se v njej večkrat počutite ujete, nesrečne, skratka na ta ali oni način nezadovoljne, a ker jo že dodobra poznate in veste kaj lahko pričakujete, se raje zadržujete v njej. Ne pozabite, da edino sprememba lahko prinese drugačne –boljše rezultate, ki vas bodo popeljali v bolj sproščeno, veselja in radosti polno življenje.

Ne pustite si
ukrasti sanje

Ob uresničevanju svojih sanj s priročnikom se lahko med drugim prebudite tudi na sanjskem otoku, tako kot se je njegova avtorica in nastala je druga knjiga Havajske dogodivščine.

Pa nikar ne recite, da si tega ne morete privoščiti. Spomnite se, da si omejitve postavljamo sami. Tako zagotovo postanejo neuresničljive. S skrbnim načrtovanjem si ga lahko privošči tako rekoč vsak, le iz potrošnje je potrebno izločiti nepotrebne stvari, ki nam le tanjšajo denarnico, kaj bistvenega pa ne pridobimo z njimi, velikokrat pa nam celo škodijo.

Ne nazadnje, ko je želja dovolj velika, do uresničitve ni več daleč.

Misel RAZVIJA
pa tudi UBIJA

Mnogo ljudi, med njimi tudi kar nekaj precej uspešnih po današnjih kriterijih, se kljub dokaj lagodnemu in zadovoljujočem življenju slej ko prej začne zavedati, da ne more biti popolnoma zadovoljnih, medtem ko večina živi v pomanjkanju in bedi. V njih se začne prebujati kolektivna zavest in zavedanje, da smo vsi pravzaprav eno – ena energija, ena kreacija v različnih odtenkih. Le to kreiramo skupno s svojimi mislimi, zato je izredno pomembno, da smo nanje tudi izjemno pozorni. Misli nas namreč spodbujajo k govoru, le ta nas spodbuja k dejanjem, ki nato krojijo našo usodo. Tovrstna opozorila so nam predajali že modreci iz pradavnine.

Kako zveni,
ko raste trava?

Današnji človek je vedno bolj ločen od narave in vedno manj se tudi zaveda, kako pomembna je pravzaprav za njegov obstoj. Mnogo ljudi, med njimi žal tudi naših najmlajših je že povsem izgubilo stik z realnim svetom ter živi v virtualnem svetu.

Na posledice tega nas vztrajno opozarja tudi naša mati Gaja in skrajni čas je že, da jo pričnemo poslušati, saj MI veliko bolj potrebujemo njo, kakor ONA nas, če nas sploh. Mnoge vrste na njej so v zgodovini že izginile iz obličja zemlje in tudi mi nismo imuni na to. Življenje nam daje narava (in to ne virtualna).